In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

0909 50 10 707

€0,90 p/m

In-syn credits BE 02-8088058 VIA CREDITS

020 22 05 414

Credits v.a. €0,80 p/m

Leeuwenpoort 08/08/08 (2+0+2+4)

Een bijzondere gebeurtenis, Leeuwenpoort 08/08/08 (2+0+2+4)

Elk jaar op 8 augustus opent een bijzonder energieportaal zich: de Leeuwenpoort. Met dit jaar 888 en 3x zo sterk! Het getal 8 is een symbool van oneindigheid en een constante stroom van energie en kracht! Wonderbaarlijk hoe deze bron mensen in beweging brengt om deze nieuwe cyclus binnen te treden en zich (on)bewust afvragen tijdens de weken voor deze belangrijke gebeurtenis, of datgene wat ze doen hen verder brengt of hun net blokkeert. Het is dus nu de periode van veranderingen, de periode met hoge energiefrequenties, die jou zo ontzettend hard kunnen raken, tot lijden toe, maar die een groei betekent die de toon zetten voor het komende jaar, waar alles in een stroomversnelling komt. 

Leeuwenpoort 08-08-2024 - Joke

Misschien voel je dat er tijdens deze periode iets in de lucht hangt, veranderende energie. Dit heeft alles te maken met de planeet Sirius, ook wel bekend als spirituele zon of helderste ster aan de hemel die ruimte biedt voor manifestatie. Deze vernieuwende energiefrequenties activeren o.a. ook jouw DNA en jouw bewustzijn. Het gaat hier over het loslaten van controle en het komen tot een overgave. Dit alles vraagt tijd, en kan je nooit in een vingerknip bereiken. Het is een uitputtende en energieslopende weg met veel emoties, hobbels en heftigheid naar de behoefte aan vrijheid in jezelf en de uitdaging om jouw hart te volgen!

Vergeet niet dat de Leeuwenpoort de start van een nieuwe periode betekent waarbij je nooit kan uitsluiten dat dit samengaat met een afsluiting van de vorige. We zitten in een periode waar we op de proef worden gesteld met het loslaten van relaties, vriendschappen, werk, … het is aan jou om jouw hart te openen en juiste, COMFORTABELE beslissingen te nemen die voor jou een innerlijke groei naar zelfbewustzijn betekenen. 

Misschien voel jij je helemaal niet gezien of gehoord op het werk, twijfel je aan jezelf en brengt dit angst en onzekerheid over jouw relatie. Heb je te maken met narcisme, bipolariteit of voel je jezelf vastgeketend in een toxische relatie die jou erop wijst dat je voor jezelf moet kiezen! 

Overgave wil zeggen dat je alle onzekerheden in het leven loslaat en dat je jezelf volledig openstelt voor wat er zal komen met alle zelfliefde en zelfvertrouwen op jou gericht! Je kunt het jezelf tijdens dit moment zo moeilijk maken als je dit zelf wilt… of je kiest voor het positieve, het magische waarin je dankbaar bent op zoek te gaan naar jouw zielsmissie! Bovendien krijg je tijdens deze periode een heleboel tekens op jouw pad, cijfers, dromen, … die allemaal een stap dichter naar jouw Union met jezelf betekenen. 
Zoek de Leeuw in jou! En sta voor kracht, daadkracht, creatiekracht en leiderschap in jezelf! Want als er iemand is waar je controle over hebt is het jezelf!


Heeft deze blog vragen bij je opgeroepen of vind je het fijn om hier eens met mij over te praten?

Je kan mij direct bereiken via telefoonnummer: 0909-5010707 of via credits: 020-2205414 box 1017

Klik hier om naar mijn persoonlijke pagina te gaan.

Hartelijke groet,
Joke